Китаеца се заигра с Калина, тя го номинира

Петима отиват на елиминация
Обновена: 5 дек 2014 14:39 | 4 дек 2014 09:22, Александър Попов
11
Китаеца се заигра с Калина, тя го номинира
Снимка: Нова тв

Неочаквани пеперуди затрептяха в стомаха на Ники Китаеца във финалната фаза на Big Brother. Брадатият фитнес инструктор призна, че има чувства към Калина Паскалева, а повече подробности за любовните му откровения ще станат ясни тази вечер.

За нежните атаки призна самата Калина по време на номинациите "очи в очи", но тя бе категорична, че са й неприятни и няма никакви намерения да се отдава на каквито й да е флиртове в къщата. След което номинира Китаеца за изгонване. Ники призна, че е преминал границата, независимо че навън го чакат жена и дете. Коментаторите в шоуто обаче заподозряха, че това е поредната му стратегия.

Иначе номинациите минаха доста скучно, никой освен Калина не се осмели да номинира заради поведението на другите. Най-много критики отнесе Петя Буюклиева, а Паскалева директно я обяви в лицемерие. Изкусителката разкри, че Петя клюкарства и за големите звезди на естрадата Емил Димитров, Васил Найденов и Йорданка Христова.

Славков пък разчупи обстановка с чувството си за хумор и номинира Калина и Пламена с мотива, че вече две седмици са изминали и не е спал с нито една от тях.

В крайна сметка заплашени за изгонване преди полуфинала са петима съквартиранти - Емил Каменов, Петя Буюклиева, Тодор Славков, Пламена Петрова и Калина Паскалева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гала е луда.Кукувица и е изпила акъла.Днес се изцепи ,че предпочитала Тошко да си вее члена.,щяла да се обърне и какво толкова.Луда жено,я си представи,вечер в тъмното изскочи пред дъщеричката ти някой луд и й се разголи.Ти ум имаш ли да поощряваш подобни действия.Внимавай какви ги дрънкаш,че децата плащат греховете ни.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ahahahah
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Амче коя мома ще пожелае да го в уста целуне този юнак, след като е целувал разни други работи, сещате се...
3
0
 
16
 
! Отговори
Име преди 9 години
Това е най-скучния Брадър до сега... на "вип" брадъра поне можеше да гледаш сеира на "звездите" и какво правят за пари... а тук, тези мизерници какво да ги гледаш...
2
0
 
18
 
! Отговори
Ръмпълстилскин преди 9 години
Стига ни занимавахте с това нещо всеки ден. Не разбрахте ли, че това е пълна простотия. Или и вие лижете з*дници...Те си взимат хонорарите за един месец, а пък вие им правете новини. Тц, тц, тц...заблуден народ....
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя к'во си мисли?!? Че като прави тия "врътки" с жени ше започнем да го приемаме като голем мъжкар ли? Как ли пък не! О*ра се до ушите публично, сега се опитва публично да се измие. Отврат!